Pescar Urban (2)
Realizator: Stefan Tudose

Stefan Tudose "strike again". Al doilea episod al emisiunii Pescar Urban dezvaluie secretele alegerii nalucii. Mai precis ce şlapi trebuie să încalţi la partida de pescuit viitoare de salau. Faceti ca el si veti avea parte de cel mai crunt dril de pescuit din viata. Stefan l-a avut si il poti vedea in cea mai buna emisiune de pescuit din Romania. Din pacate, fara nici o prajeala.


Arhiva

Aventuri in Marea Caracalinei - Un lucru pe care trebuie sa-l traiesti cel putin o data in viata e sa pescuiesti stiuca in mare. Iata-ne plecati pe mare pentru a ne masura fortele cu stiucile din Marea Baltica. Spinnerbait-ul s-a dovedit a fi naluca miraculoasa in acel sfarsit de septembrie. Stiucile mari le faceau praf. Dupa dril erau indoite si le lipseau paletele.
Lavraci in draci - Tudor Oprescu agita din nou apele Ebrului, de data asta cu naluci de suprafata. Lavracul, peste marin, nu ezita sa urce in apa dulce a fluviilor. Poate ajunge la o lungime exceptionala de un metru si o greutate de 12-15 kg.
Pe Ebru, gasca de lavraci a dat de ceata lui Tudor.
Somn usor (1) - Tudor Oprescu si-a luat camarazii sa-l filmeze la o partida de pescuit la somn. Nu fiti rautaciosi, nu conteaza ca l-a prins pe Sena, in Franta. Ce, Dunarea n-are peste? Tineti cont ca Tudor a capturat somotelul pescuind cu naluci. De data asta un Storm Wildeye Swimbait de 25 grame.
Secretele Ghiorocului - Stefan Tudose, impreuna cu invitatul special al emisiunii, Adrian Spiac, dezvaluie tacticile de pescuit, nalucile si structurile specifice locului. Driluri in direct, explicatii asezonate cu numeroase capturi, toate in cea mai buna emisiune de pescuit din Romania - Pescar Urban.
Mondo Stiucane - o melodrama intre un pescar ghinionist (Andy Sharrif) si o curva ordinara (Esoxxx Lucius) care a reusit sa fuga. Audienta: peste 50 de ani
Strapi la Darvari - pentru o ciorba buna de peshte, trebuie sa prinzi caras. La jig!


Ai si tu un film si vrei sa-l prezinti aici? Nu trebuie sa fie neaparat montat, ne ocupam noi de asta..
Trimite fisierul pe email la adresa sorin.dragoi@aventurilapescuit sau, daca e mai mare decat 10Mo prin posta la adresa:

AVENTURI LA PESCUIT
Bdul Regina Elisabeta 7-9
etaj 6, sector 5
BUcuresti


RSS
©2008 pescarul.com
Toate drepturile rezervate.